Globetrotters niet goed verzekerd met standaard reisverzekering

Het verschilt of iemand een jaar gaat studeren in Barcelona, gaat werken in Afrika of een rondreis maakt door Amerika. Mondial Assistance heeft de Globetrotter Verzekering (voorheen Globetrotter Reisverzekering) daarom vernieuwd met meer keuzemogelijkheden. Door de flexibele opbouw is het mogelijk om de verzekering precies op maat samen te stellen.
Zoals de keuze om de medische kosten aanvullend of volledig te verzekeren, zodat een reiziger zonder Nederlandse basisverzekering toch goed verzekerd is. Zelfs risicovolle werkzaamheden en gevaarlijke sporten kunnen tegen een toeslag met een gerust hart worden beoefend. Daarnaast zijn er innovatieve gratis diensten zoals Geld Service en Persoonlijk Reisassistent die kunnen worden ingeschakeld.

Geldservice en een Persoonlijke Reisassistent
Geldservice is een gratis dienst die onderdeel uitmaakt van de Bagagedekking. Bij bijvoorbeeld verlies of beschadiging van een bankpas kan Mondial Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen om het verblijf voort te zetten. De Persoonlijke Reisassistent kan 24/7 worden ingeschakeld voor advies over bijvoorbeeld blokkering van een pinpas, medische zaken of het omboeken van vliegtickets.

Vernieuwde Globetrotter Verzekering in het kort:
* Voor iedereen die lang op reis gaat, voor vakantie, studie, stage & (vrijwilligers)werk
* De Globetrotter Verzekering is flexibel, zelf samen te stellen
* Bagagedekkingen tussen € 1.000 en € 5.000
* Unieke Geldservice die 24/7 bereikbaar is en geld voor kan schieten
* Werk met verhoogd risico is tegen een toeslag mee te verzekeren
* Indien de Nederlandse basisverzekering niet aangehouden kan worden, kan de Globetrotter Verzekering de medische kosten volledig dekken

De vernieuwde Globetrotter Verzekering is de eerste Mondial Assistance verzekering waarop de nieuwe voorwaarden van toepassing zijn; ontdaan van ingewikkelde juridische formuleringen en in begrijpelijke taal geschreven. Ook is de nieuwe website  www.globetrotterservice.nl gelanceerd. Hier vinden bezoekers handige informatie over reizen in het buitenland, populaire bestemmingen  en reistips. En kan de Globetrotter Verzekering worden afgesloten.

Top