Mondial Assistance biedt gratis stadsgidsen aan

Mondial Assistance biedt gratis stadsgidsen aan

Amsterdam, 28 april 2009 – Reisverzekeraar en hulpverlener Mondial Assistance biedt vanaf vandaag ook pechhulp voor motoren aan. De verzekeraar komt op de markt met hetzelfde product als pechhulp voor de auto. Als enige speler op de Nederlandse markt biedt zij de keuze voor een vervangende motor aan. Speciaal voor klanten die de reis per motor willen voortzetten.

Mondial Assistance Pechhulp is nu ook af te sluiten voor de motor. Uniek in Nederland is de mogelijkheid om tegen een meerprijs te kiezen voor een vervangende motor. Speciaal voor reizigers die bijvoorbeeld op motorvakantie pech krijgen en niet met een standaard vervangende auto de reis willen voortzetten. Mondial Assistance is de enige onafhankelijke partij die pechhulp voor consumenten aanbiedt via assurantietussenpersonen. Reden hiervan is dat de reisverzekeraar pechhulp als een verzekeringsproduct aanbiedt. Een pechhulp pakket met Nederland dekking is al beschikbaar vanaf € 30,50 en voor heel Europa vanaf € 53,-. 
  
Wereldwijd is Mondial Assistance Group marktleider in hulpverlening. Als internationale speler wil Mondial Assistance een onderscheidende rol spelen in de markt van pechhulpverlening, waarin zij absoluut geen vreemde is.  Zowel direct als via de zakelijke markt zoals voor automerken, verzekeraars en leasemaatschappijen,  verzorgt Mondial Assistance de voertuigenhulpverlening voor ruim 1,9 miljoen auto’s. Groot voordeel is dat de verzekeraar ook in het buitenland beschikt over een eigen vloot van vervangende auto’s. Standaard in de zomermaanden uitgerust met trekhaak en in de winter met skibox en winterbanden.

Top