Mondial Assistance introduceert de HelpMe app - Vernieuwende smartphone applicatie biedt gemak in hulpverlening

Mondial Assistance introduceert de HelpMe app - Vernieuwende smartphone applicatie biedt gemak in hulpverlening

Amsterdam, 24 november 2010 - Mondial Assistance presenteert de HelpMe app, een vernieuwende smartphone applicatie die hulpverlening voor reizigers nog sneller en eenvoudiger toegankelijk maakt. De app is gratis beschikbaar voor iedereen met pechhulp of een reisverzekering van Mondial Assistance. Met de HelpMe app heeft de verzekerde zijn polisgegevens en de contactgegevens altijd bij de hand en kan eenvoudig een melding bij de alarmcentrale worden gedaan. De app is geschikt voor ruim 90% van de smartphones en is te downloaden via
www.mondial-assistance.nl/HelpMe.

"De introductie van de app is een goed voorbeeld van het hoge serviceniveau dat wij als organisatie nastreven. In noodgevallen onderweg willen reizigers namelijk zo snel mogelijk gerichte hulp krijgen. In de app zijn alle verzekeringsgegevens al opgenomen. Zoeken naar het polisnummer en de juiste telefoonnummers is met deze app verleden tijd voor zowel de reiziger als de alarmcentrale. Bovendien is de app te gebruiken op 90% van alle smartphones, wat uitzonderlijk te noemen is", aldus Wessel Koenekoop, Manager Marketing Mondial Assistance.

Alle informatie direct beschikbaar
Na de installatie van de app op een smartphone, is het heel eenvoudig om de polisgegevens toe te voegen. In geval van nood kiest de reiziger uit een helder menu of er medische hulp of pechhulp gewenst is. En in een paar simpele stappen wordt er een melding gedaan bij de alarmcentrale, waar direct alle polisgegevens beschikbaar zijn en de locatie waar de reiziger is. Bovendien beschikt de app over een zoekfunctie waarmee simpel en snel Points Of Interest, waaronder tankstations of autoverhuurbedrijven in de buurt kunnen worden gelokaliseerd.

Top