Mondial Assistance sluit meerjarig contract met KNMV

Mondial Assistance sluit meerjarig contract met KNMV

Amsterdam, 16 december 2009Mondial Assistance heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). De hulpverlener zal vanaf 1 januari 2010 voor alle leden de pechhulp verzorgen onder de naam KNMV Pechservice.

Alle leden van de KNMV hebben door deze overeenkomst recht op gratis hulpverlening bij pech in Nederland. Mondial Assistance organiseert vanaf 1 januari de pechhulpverlening voor de KNMV 24 uur per dag. Daarnaast houdt de samenwerking in dat er speciaal voor leden nieuwe producten en services ontwikkeld worden.

"Wij zijn er blij mee dat wij nu de pechhulp voor leden van KNMV mogen uitvoeren en daarmee extra waarde kunnen toevoegen aan het lidmaatschap. Voor motorrijders die een motorverzekering via KNMV hadden afgesloten deden wij al de hulpverlening bij ongeval. Dit maakt voor deze motorrijders het plaatje mooi rond. Eén telefoonnummer voor hulp bij ongeval en pech. Mondial Assistance werkt daarnaast al voor meerdere merken in de motorbranche, zodat een groot deel van de motorrijders Mondial Assistance inmiddels als dé alarmcentrale voor motorrijdend Nederland zal ervaren", aldus René Vermeule, Directeur Marketing & Sales bij Mondial Assistance.

Patrice Assendelft, directeur van de KNMV, reageerde eveneens op enthousiaste wijze: "Wij verheugen ons op een prettige en professionele samenwerking met Mondial Assistance. Een goede pechservice is een essentieel onderdeel van ons servicepakket en onze leden moeten daarop kunnen vertrouwen. Voor vele motorrijders is het ook een goede reden om zich aan te sluiten bij de KNMV".

Top