Over ons

Over ons

Waar u ook bent, altijd iemand die u helpt, precies op het moment dat u het nodig heeft. Vindt u dat een prettig idee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons profiel

Allianz Global Assistance staat voor wereldwijde hulpverlening. We hebben ruim 13.000 medewerkers, op vijf continenten, in 34 landen, die 58 talen spreken, waaronder de uwe. Zij staan dag en nacht voor u klaar, samen met ruim 400.000 dienstverleners en een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar we geen eigen vestiging hebben. How can we help?

Onze kernwaarden

Het merk Allianz Global Assistance is onze belofte aan u. ‘Vertrouw ons. We helpen écht.’ Onze kernwaarden zijn zorgzaamheid, teamwork, professioneel, pro-activiteit en vertrouwen. Dat zijn de emotionele banden die ons met onze klanten verbinden en die hun geloof in ons voeden.

Onze kwaliteit

U kunt altijd en overal op ons terugvallen. Of het nu gaat om een reisverzekering, pech- of medische hulp. We hebben namelijk het grootste hulpverlenings-netwerk ter wereld. En we hebben alle kennis in huis om klanten verder te helpen. Dat doen we graag!

Onze geschiedenis

Allianz Global Assistance is onze nieuwe merknaam, maar daarachter ligt een decennia lange geschiedenis van het helpen van mensen. Het begon allemaal in 1950, toen mensen meer gingen reizen en Elvia Reisverzekeringen opgericht werd.