Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Het merk Allianz Global Assistance is onze essentie en belofte aan u. Vertrouw ons. We helpen écht. Onze kernwaarden zijn: zorgzaamheid, verbondenheid, professionaliteit, pro-activiteit en vertrouwen. Dat zijn de emotionele banden die ons met onze klanten verbinden en die hun geloof in ons voeden.

Zorgzaam: een passie voor mensen

Wij zijn mensen die om mensen geven. Uw welzijn is het eerste waar wij steeds aan denken. En om er zeker van te zijn dat we het goed doen, luisteren we eerst naar u, om te begrijpen wat u nodig heeft. Deze open dialoog is onze tweede natuur. Waarom? Gewoon, omdat we écht zorgzaam zijn. Handelen uit passie voor mensen is een integraal onderdeel van ons werk. Uiteindelijk gaat het erom dat we u helpen, dat u zich speciaal voelt en dat we onze relatie met u versterken. Onze passie maakt het verschil.

Teamwork: een wereldwijde gemeenschap

We zijn net zo divers en wijd over de aardbol verspreid als onze klanten. Eerlijk gezegd ligt onze kracht in onze diversiteit – de kern van onze wereldwijde gemeenschap. Heeft u zich ooit afgevraagd waarom u ons altijd en overal kunt bereiken en op ons kunt vertrouwen? Eenvoudig: omdat we altijd overal zijn. Onze omvangrijke menselijke en technologische verbindingen en middelen maken dat mogelijk. Wijs een willekeurige plek op de aarde aan en de kans is groot dat we er iemand hebben geholpen. Onze wereldwijde reikwijdte combineert uitstekend met ons lokale menselijke contact.

Professioneel: deskundigheid ten dienste van u

We houden onze schat aan kennis en vaardigheden niet voor onszelf. We maken die beschikbaar voor u – waar, wanneer en op welke manier u die nodig heeft. Of u en uw klanten nou het hele verhaal of alleen het antwoord willen; onze jarenlange professionaliteit is het fundament van al onze zakenrelaties. We hebben een reputatie van excellentie opgebouwd en zijn trots dat u daar onderdeel van uitmaakt. Onze garantie voor excellentie ten dienste van u.

Proactief: voorbij verwachtingen gaan

Wij zullen nooit tevreden zijn als we alleen maar op uw telefoontje moeten wachten. Al onze zakenpartners en hun klanten zijn verschillend. Helpen bestaat voor ons voor een deel uit anticiperen op wat u nodig heeft voordat u ons belt. En oplossingen bieden die uw verwachtingen te boven gaan nadat u ons heeft gebeld. Oplossingen die verrassen, innoveren en verder gaan dan waartoe we verplicht zijn. Als we onze pro-activiteit inzetten, werken we in feite aan verbetering van onze dienstverlening. Dag in, dag uit.

Vertrouwen

Vertrouwen moet worden verdiend. Dat weten we. Of het nou om een familielid, een vriend of een klant gaat, vertrouwen kun je maar op één manier winnen – door te laten zien dat je elke dag toegewijd, eerlijk en betrouwbaar bent. Het is ons doel om te waarborgen dat al uw levens veiliger, eenvoudiger en zekerder zijn. Om dit te bereiken, komt het winnen van uw vertrouwen op de eerste plaats. Vertrouwen is in feite de kern van wat we doen, het fundament van al onze relaties. 

Top