Automotive

Automotive

Auto’s moeten rijden. En als ze dat een keer niet doen wil niemand onnodig stilstaan. Allianz Global Assistance helpt u aan de oplossing. Een oplossing die meer is dan een alarmcentrale. We bieden hulp en services die auto’s en reizigers in beweging houden en die de binding met uw klanten versterken.

Auto Importeurs

Stilstaan met kleine of grote pech. Of door een ongeval. Uw klant wil maar één ding: zo snel mogelijk hulp. Allianz Global Assistance zorgt niet alleen voor een snelle en goede afhandeling, maar ook voor een nog sterkere relatie met uw klanten. Bijvoorbeeld met goed doordachte loyaliteitsprogramma’s.

Leasemaatschappijen

Korte lijnen, direct hulp. Allianz Global Assistance handelt schades in uw wagenpark snel en goed  af. Van pechmelding tot eindfacturatie. Of u nou een grote of kleine leasemaatschappij bent, we helpen uw klanten en staan die uit uw naam te woord.

Leasehulp

Professionele hulp bij pech en ongeval voor alle auto’s van uw leasemaatschappij. Naast onze maatwerkproducten hebben wij daarvoor ook een standaardproduct: Allianz Global Assistance Leasehulp. Hulpverlening onder uw eigen label, waarbij wij de complete afhandeling verzorgen.

Bergers

Stilstaan als je er niet op rekent, is een ontwrichtende gebeurtenis. De agenda op z’n kop, dag in de war, misschien wel een gevoel van onveiligheid. Met Allianz Global Assistance kunnen bergingsbedrijven snelle oplossingen bieden.