Auto importeurs

Auto importeurs

Stilstaand met kleine of grote pech. Of door een ongeval… Uw klant wil maar één ding: zo snel mogelijk geholpen worden. Door een deskundige hulpverlener aan de andere kant van de telefoon. Met een goede en gerichte oplossing. Korte lijnen, direct hulp. Bij Allianz Global Assistance zorgen we niet alleen voor een snelle en goede afhandeling, maar ook voor een nog sterkere relatie tussen u en uw klant. Bijvoorbeeld met goed doordachte loyaliteitsprogramma’s.

Goede hulp: tevreden klanten

Goede hulp en service is de allerbelangrijkste klantenbinder. Wanneer u een klant uit de problemen kunt helpen, dan levert dat veel waardering op. En meer dan dat: vertrouwen in het merk. Met Allianz Global Assistance weet u zeker dat uw klanten adequate hulp krijgen. Allianz Global Assistance heeft jarenlange ervaring met hulpverlening bij pech of ongeval en het versterken van de relatie met uw klanten. We zijn de alarmcentrale achter talloze verzekeringen.

Extra services

Mondige consumenten stellen hoge eisen aan hulpverlening bij pech of een ongeval met de auto. Uw klanten vragen overtuigende oplossingen voor scherpe tarieven. Met Allianz Global Assistance kunt u een verzekering aanbieden met services die het verschil maken. Zoals programma’s voor het verlengen van de fabrieksgarantie. Heeft u ideeën of wensen op dit gebied? We maken graag tijd voor een oplossing die helemaal past. Ook hier geldt ons motto: How can we help?

Hulp bij pech en ongevallen

Worden uw klanten in binnen- of buitenland geconfronteerd met autopech of een ongeval, dan kunnen zij direct contact opnemen met onze alarmcentrale. De hulp wordt zeven dagen per week en 24 uur per dag georganiseerd vanuit onze alarmcentrale in Amsterdam. Uw klant wordt dus altijd in het Nederlands geholpen. Door ons internationale netwerk kunnen we waar ook ter wereld direct de juiste hulpdienst inschakelen. Een passende oplossing naar tevredenheid, zoals die van Allianz Global Assistance verwacht mag worden. Natuurlijk wordt geprobeerd de auto ter plekke te repareren. Lukt dat niet, dan regelen we een vervangende auto of een hotelovernachting. Of we zorgen dat de juiste onderdelen voor reparatie er snel komen. Kortom, met de hulp van Allianz Global Assistance klinkt na een lelijke tegenvaller een zucht van opluchting.

Vergroten van loyaliteit

De servicetrouw van autobezitters neemt drastisch af zodra de fabrieksgarantie na twee of drie jaar afloopt. Voor veel automerken is dat een bekend verschijnsel. Allianz Global Assistance heeft verschillende programma’s om de binding met uw klanten te vergroten. Zoals aanvullende mobiliteitsprogramma´s, verlengde fabrieksgarantie, loyaliteitsprogramma´s, en meer. Allianz Global Assistance regelt het niet alleen, maar kan ook de verzekeraar zijn. Het betekent dat uw kosten altijd beheersbaar zijn. Dat daarbij sprake is van maatwerk is duidelijk. Daar ligt onze kracht. Invulling geven aan uw ambities. How can we help?

Costumer Relations Services

Customer Relation Services zijn gericht op het contact maken en behouden met bestaande en nieuwe klanten. Dat kan door het regelmatig versturen van mailings. De geïntegreerde database waarin alle gegevens van die contacten worden verzameld, kan waardevolle informatie opleveren voor uw automerk. Allianz Global Assistance creëert contactmomenten die aansluiten op de gewenste merkbeleving. Alles uit uw naam natuurlijk. Denk daarbij aan: informatieverstrekking, het inplannen van testritten en het nabellen van prospects. Ook kunnen wij voor u klachten behandelen, klanttevredenheid toetsen of bij speciale acties voor klanten voor u bellen of mailen.

Kostenmanagement

Allianz Global Assistance neemt naast de hulpverlening ook de zorg van de financiële afwikkeling van u over. U profiteert van de scherpe tarieven die Allianz Global Assistance wereldwijd bedongen heeft. Zo blijven kosten voor u beheersbaar.

Financieel risico uitsluiten

De kosten van hulpverlening beperken zich niet alleen tot het organiseren en regisseren van de hulpverlening. Met name de kosten voor verleende hulp kunnen hoog oplopen. U bepaalt zelf welke risico’s u wilt nemen en welke risico’s u liever afdekt met een verzekering. Maatwerk en uw wensen staan voorop.

Top