Leasemaatschappijen

Leasemaatschappijen

Stilstaand op de vluchtstrook, met autopech of na een ongeval, wil uw klant maar één ding: zo snel mogelijk geholpen worden. Door een deskundige aan de andere kant van de telefoon. Met een goede en gerichte oplossing voor de situatie. Korte lijnen, direct hulp. Bij Allianz Global Assistance zorgen we er voor dat schades in uw wagenpark snel en goed worden afgehandeld. Van pechmelding tot eindfacturatie. Of u een grote of kleine leasemaatschappij bent, uw klant wordt geholpen en te woord gestaan in uw naam.

Goede hulp: tevreden klanten

Goede hulp en service is de allerbelangrijkste klantenbinder. Wanneer u een klant uit de problemen kunt helpen, dan levert dat veel waardering op voor de leasemaatschappij. Met Allianz Global Assistance weet u zeker dat uw klanten adequate hulp krijgen. Allianz Global Assistance heeft jarenlange ervaring met hulpverlening bij pech of ongevallen. We zijn de alarmcentrale achter talloze verzekeringen.

Extra services

Mondige consumenten stellen hoge eisen aan hulpverlening bij pech of een ongeval met de auto. Uw klanten vragen overtuigende oplossingen voor scherpe tarieven. Allianz Global Assistance kan u een verzekering aanbieden met services die het verschil maken. Zoals het gebruik van merkgarantie bij schadegevallen en een effectieve aansluiting op ons moderne automatiseringssysteem. Heeft u ideeën of wensen op dit gebied? We maken graag tijd voor een oplossing die helemaal past.

Hulp bij pech en ongevallen

Worden uw klanten in binnen- of buitenland geconfronteerd met autopech of een ongeval, dan kunnen zij direct contact opnemen met onze alarmcentrale. De hulp wordt zeven dagen per week en 24 uur per dag georganiseerd vanuit onze alarmcentrale in Amsterdam. Uw klant wordt dus altijd in het Nederlands geholpen. Door ons internationale netwerk kunnen we waar ook ter wereld direct de juiste hulpdienst inschakelen. Een passende oplossing, zoals die van ons verwacht mag worden. Natuurlijk wordt geprobeerd de auto ter plekke te repareren. Lukt dat niet, dan regelen we een vervangende auto of een hotelovernachting. Of we zorgen dat de juiste onderdelen voor een reparatie er komen. Kortom, met de hulp van Allianz Global Assistance klinkt na een lelijke tegenvaller een zucht van opluchting.

Kostenmanagement

Allianz Global Assistance neemt naast het verlenen van hulp ook de zorg van de financiële afwikkeling van u over. U profiteert van de scherpe tarieven die wij wereldwijd bedongen hebben. Wij zorgen ervoor dat ook voor u de kosten beheersbaar blijven.

Verzamel kostbare managementinformatie

Hulpverlening levert een schat aan informatie op. Allianz Global Assistance voorziet u van uitgebreide managementrapportages. Zo heeft ook u profijt van de up-to-date informatie waar wij voordurend over beschikken.

Financieel risico uitsluiten

De kosten van hulpverlening beperken zich niet alleen tot het organiseren en regisseren van de hulpverlening. Met name de kosten voor verleende hulp kunnen hoog oplopen. U bepaalt zelf welke risico’s u wilt nemen en welke risico’s u liever afdekt met een verzekering. Maatwerk en uw wensen staan voorop.

Top