Financials

Financials

Een verzekering is zo goed als de hulp die eraan is gekoppeld. Daarom is onze oplossing ideaal: verzekering en hulpverlening in één hand. Met die combinatie biedt u al uw klanten iets waardevols. Een verzekeringsproduct dat de band versterkt. De verzekeringen en diensten van Allianz Global Assistance kunt u onder onze naam aanbieden, en onder eigen label. Maatwerk staat voorop.

Assurantiekantoren

Een kind ziek, een koffer gestolen, een vakantie die in het water valt… Bij problemen in het buitenland helpen we uw klanten snel en trefzeker. Elke reis of vakantie vertrekt vanuit een vertrouwde basis: een compleet pakket van reisverzekering en hulpverlening. Verzorgd door Allianz Global Assistance.

Schadeverzekeraars

In één keer antwoord op álle verzekeringsvragen van uw klanten. Met behulp van zeer goede, beproefde producten. En met extra services die het verschil maken. Zoals schadesturing naar een door u gewenste netwerk. Zo beheerst u de out-of-pocket kosten.

Volmachten

Wij hebben jarenlange ervaring met alle vormen van verzekeren en hulpverlening. We zijn de alarmcentrale achter talloze verzekeringen voor medische hulpverlening en hulp bij pech en ongevallen. Daarnaast regelen wij alles voor uw auto-, reis-, zorg-, inboedel- of opstalverzekeringen.