Vliegmaatschappijen

Vliegmaatschappijen

Internationale reisorganisaties 

Internationale reisorganisaties vereisen excellente dienstverlening. Reizigers verwachten niet minder. En terecht. Ver van huis is iedereen gevoelig voor tegenslag. Kleine vragen worden al gauw grote twijfels. Allianz Global Assistance helpt internationale reisorganisaties om klanten overal het gevoel te geven dat ze in goede handen zijn.

Netwerk van know-how

Allianz Global Assistance is een organisatie met een enorme know-how. Niet in de laatste plaats door haar wereldwijde netwerk; hulpverleningsorganisaties maar ook een netwerk van eigen kantoren. Zo kennen wij de behoefte van onze internationaal opererende klanten. In de uitgebreide range van reisgerelateerde producten is er altijd wel een verzekering die past bij de behoefte van onze klanten. Internationaal opererende bedrijven als KLM/Air France, Transavia.com, EasyJet.com, Air Transat, British Airways en Expedia behoren tot onze klanten.

Kennis van risico’s en oplossingen

Een vermiste koffer, ziekte of een ongeval, … Elk voorval vraagt een eigen soort oplossing. Wij hebben de ervaring om klanten de juiste hulp te bieden.

Internationale oplossing E-commerce

Middels Allianz Global ssistance Europe met haar E-commerce platform in Parijs, waar ook het hoofdkantoor van Allianz Global Assistance is gevestigd, is Allianz Global Assistance in staat haar klanten te voorzien van een klantgericht aanbod. Daarbij worden lokale producten op internationaal niveau online aangeboden. Uiteraard beschikt Allianz Global Assistance over alle benodigde licenties om op internationaal niveau haar diensten te kunnen leveren. Allianz Global Assistance beschikt tevens over uitstekende managementinformatie. Zo kunnen wij als de partner bij uitstek samenwerken om conversies te optimaliseren.

Allianz Global Assistance Europe is een onderdeel van de Allianz Global Assistance Group, een wereldwijde serviceorganisatie. Het is onze ambitie de eerste keus te zijn in de wereld op gebied van hulpverlening voor reisgerelateerde diensten. Daarbij zijn niet alleen de technische- en productinhoudelijke aspecten maar ook de professionele medewerkers de sleutel tot succes.

Top